Kapsalons Rotterdam

Tussen alle kapsalons in Rotterdam vindt u Just Jo Hairstudio

Wanneer u op zoek bent naar kapsalons in Rotterdam, ziet u ongetwijfeld dat het aanbod zeer groot is. Hierdoor is het wellicht moeilijk om een keuze te maken. Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen bij Just Jo Hairstudio, waar u geholpen wordt door professionele haarstylisten. Wij zorgen ervoor dat wij aan uw wensen voldoen, of u nu gaat voor een vlot, pittig of kleurrijk kapsel. Omdat wij beschikken over diverse professionele haarproducten en de nieuwste kniptechnieken toepassen, zijn de mogelijkheden heel divers.

Kapsalons Rotterdam

Uitstekende prjis-kwaliteitverhouding

Wij weten ons van andere kapsalons in Rotterdam te onderscheiden door onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij houden onze kwaliteit hoog door uitgebreid de tijd voor u te nemen, maar ook door enkel professionele haarproducten te gebruiken. Wij beschikken over diverse topmerken met ieder zijn eigen haarverzorgingsproducten en specialisaties. Zo zijn wij in staat om de juiste producten te gebruiken, op basis van uw haartype. U kunt bij ons ook stylingproducten aanschaffen zodat u thuis ook uw haren optimaal in model kunt brengen.

Vrijblijvend advies

Denkt u erover om uw haarkleur radicaal aan te passen? Of heeft u behoefte aan een compleet ander kapsel? Aarzel dan niet en kom eens bij ons langs voor vrijblijvend advies. Onze haar- en kleurspecialisten staan voor u klaar en denken graag met u mee! U kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Contact