Kapper Schiedam

De kapper nabij Schiedam staat voor u klaar

Graag laten wij u kennis maken met Just Jo Hairstudio: een kapper die gevestigd is nabij Schiedam. Onze professionele haarstylisten staan voor u klaar om een kapsel naar wens te realiseren. Hierbij staat een persoonlijke service hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij met u meedenken en u deskundig adviseren over de mogelijkheden. Wij zijn op de hoogte van de laatste haartrends en weten exact welke kniptechnieken wij moeten gebruiken. Dit resulteert in een prachtig eindresultaat, of u nu langs komt voor een knip- of verfbeurt.

Zowel jong als oud zijn welkom bij de kapper nabij Schiedam. U kunt bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat u kunt rekenen op een prettige service waar u nooit teveel voor betaalt. Tevens bieden wij een ruim scala van professionele behandelingen aan. U kunt hierbij denken aan:

  • Knippen, föhnen en wassen
  • Verven
  • Highlights
  • Permanenten
  • Watergolven
  • Opsteken/bruidkapsels

Kapper Schiedam

Binnenkort een feestje?

Ook wanneer er binnenkort een feestje of andere bijzondere gelegenheid is, kunt u bij ons terecht voor een mooi kapsel. Laat ons gerust weten wat u wenst of neem eventueel voorbeelden mee. Wij zullen dan diverse kapsels proberen en u kiest uiteindelijk uw favoriet!
De kapper nabij Schiedam is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00u tot 16.30u. Wilt u er zeker van zijn dat wij tijd voor u hebben, dan raden wij aan om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Contact