Kapsalon Rotterdam

Kapsalon in Rotterdam: Just Jo Hairstudio

Bent u op zoek naar een professionele kapsalon in Rotterdam? Dan heten wij u van harte welkom bij Just Jo Hairstudio. Zowel dames, heren als kinderen zijn bij ons van harte welkom. Of het nu gaat om een compleet nieuw kapsel of een verfbehandeling, wij denken altijd graag met u mee. Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste haartrends, kunnen wij u uitstekend adviseren en informeren. Ook gebruiken wij altijd de laatste kniptechnieken. Zo bent u gegarandeerd van een mooi eindresultaat dat aansluit bij uw wensen.

Kapsalon Rotterdam

Professionele haarproducten

In onze kapsalon te Rotterdam maken wij enkel gebruik van professionele haarproducten. Omdat wij beschikken over diverse productlijnen, kunnen wij de producten aanpassen op de conditie van uw haar. Zo profiteert u optimaal van de hoogwaardige ingrediƫnten. U kunt deze producten ook bij ons aanschaffen zodat u ook thuis uw haar perfect in model kunt brengen en/of verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan professionele shampoos en haarmaskers.

Maak een afspraak!

Wanneer u onze gezellige kapsalon te Rotterdam binnenloopt, zult u direct merken dat wij een grote passie hebben voor ons vak. Al onze haarstylisten streven er iedere dag weer naar om u te voorzien van een passend kapsel. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Ontdek nu zelf de prettige service van Just Jo Hairstudio en maak een afspraak. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Contact