Kapper Rotterdam Zuid

Maak kennis met de kapper in Rotterdam Zuid

Bij Just Jo Hairstudio kunt u terecht voor een breed scala aan professionele haarbehandelingen. Laat uw haar prachtig verven door één van onze haarspecialisten of kies voor een knipbeurt waarbij dode punten al snel verleden tijd zijn. Bent u op zoek naar een kapper in Rotterdam Zuid? Dan hoeft u dus niet verder te zoeken! Bij ons vindt u alle vaardigheden die u mag verwachten van een kapsalon, onder één dak.

Kapper Rotterdam Zuid

Een gezellige, ontspannen sfeer

Onze haarstylisten staan dagelijks klaar voor zowel jong als oud. Ons streven is om iedere klant met een glimlach de deur uit te zien lopen. Daarom maken wij het u graag zo aangenaam mogelijk en gaan we op een ontspannen manier te werk. Allereerst luisteren we natuurlijk uitgebreid naar uw wensen en bespreken we de mogelijkheden. U kunt hierbij rekenen op het deskundige advies van onze haarstylisten. Zij volgen regelmatig cursussen om hun kennis binnen het vakgebied up-to-date te houden en zijn op de hoogte van de laatste trends. Dit betekent ook dat zij de laatste kniptechnieken uitstekend beheersen.

Wij staan voor u klaar

De kapper in Rotterdam Zuid staat voor u klaar op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00u tot 16.30u. Onze kapsalon is uitstekend bereikbaar met zowel de trein als met de auto, er zijn voldoende parkeerplekken aanwezig. Graag heten wij u binnenkort welkom om ook u te voorzien van een passend kapsel! Heeft u kinderen? Neem ze dan gerust mee want ook zij zijn van harte welkom voor een knipbeurtl

Contact