Kapper Barendrecht

Kapper nabij Barendrecht

U bent op zoek naar een goede kapper in Barendrecht en zodoende bent u bij Just Jo Hairstudio terecht gekomen. Zoek niet verder, want naast lage prijzen kunt u bij ons ook rekenen op een uitstekende service. Onze haarstylisten staan dagelijks klaar voor zowel dames, heren als kinderen en nemen uitgebreid de tijd voor iedere klant.

Kapper Barendrecht

Altijd op de hoogte van de laatste trends

Heeft u zin om eens een compleet ander kapsel te proberen? Of wilt u graag een andere haarkleur proberen? Dan hebben wij van Just Jo Hairstudio alle kennis en expertise in huis om u hierbij te adviseren. Onze kappers hebben de nodige opleidingen gevolgd en houden hun kennis daarnaast up-to-date door cursussen te volgen. Hierdoor zijn ze niet alleen op de hoogte van de laatste haartrends, maar kunnen ze u ook uitstekend adviseren wanneer u een nieuw kapsel wenst. Hierbij wordt gelet op uw haartype, maar ook op de vorm van uw gezicht. Uiteraard zijn het altijd uw wensen die centraal staan en streven wij er altijd naar om u geheel tevreden te stellen.

Altijd scherpe prijzen

Het is niet voor niets dat de kapper nabij Barendrecht in de loop der jaren een vast klantenbestand heeft opgebouwd. Een persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel en tegen zeer scherpe prijzen wordt uw haar door ons volledig onder handen genomen. Onze sfeervolle kapsalon is gevestigd in Rotterdam-Zuid, maar wij zijn ook zeer goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen. Graag heten wij u welkom in onze salon. Maak dus snel een afspraak door te bellen.

Contact